Wat geef je aan een kind als cadeautje?

Cadeautjes verzinnen blijft altijd lastig. Als iemand een lijstje maakt of 1 ding weet wat hij of zij wilt ben je al snel heel erg blij. Hoe ouders je wordt hoe moeilijker het vaak wordt om een cadeautje te verzinnen voor die gene. Maar vergis je niet! Voor kleine kinderen kan het ook erg lastig zijn om iets te verzinnen. Vaak komen ze al om in de cadeautjes en hebben ze de nieuwste gaming pc al. En wat blijft er dan eigenlijk nog over? Je kan natuurlijk altijd nog eerst aan de ouders van het kindje vragen of zij nog iets weten maar als zij het ook echt niet weten heb je misschien wat aan onderstaande tips!

Dingen om te doen

Kinderen willen over het algemeen meestal een materialistisch cadeau waar ze gelijk iets aan hebben. Maar hoe leuk is een dagje of daagjes weg om te geven! Geef bijvoorbeeld een jaarkaart cadeau. Dat kan van een binnenspeeltuin, dierentuin, attractiepark, zwembad of een andere leuke bestemming zijn. En natuurlijk is het eerste bezoekje gezellig samen met jou, dan heb je er zelf ook nog wat aan! Of als goedkoper alternatief, een dagentree in plaats van een jaarabonnement. Iets wat een beetje in dezelfde categorie valt maar ook heel leuk is een dagje weg samen met het feestvarken. Een kindermusical, museum, concert, dagje dierentuin of pretpark, zeker als je een goede band hebt samen dan valt dit cadeau vast in de smaak.

Gepersonaliseerde cadeaus

Een boek met de naam van het jarige kind, een naampuzzel, broodtrommel of rugzak met de naam. Eigenlijk is alles met de naam van het feestvarken erop leuk. Maak het dan ook nog een beetje de stijl dat het kindje leuk vindt. Houdt hij of zij bijvoorbeeld heel erg van dieren? Zet er dan wat leuke dieren op en doe het in de kleuren groen en geel. Tegenwoordig heb je ook super leuke reiskoffertjes speciaal voor kinderen. Deze hebben de vorm van een dier en het kind kan er ook op zitten. Ideaal bij vliegvakanties, voor als je wat langer op het vliegveld moet wachten. Nog een cadeau wat heel erg persoonlijk kan zijn, maar waar je wel eerst even de goedkeuring van de ouders voor nodig hebt, haar eerste oorbellen! En dan bedoel ik echt de eerste oorbellen, inclusief gaatjes. Wedden dat ze als ze 30 is nog steeds weet dat ze haar eerste oorbellen van jou heeft gekregen!