Vakantie in eigen land bij Weerterbergen Roompot

Als je opzoek bent naar een vakantie in eigen land dan is Weerterbergen Roompot een goede keuze. Dit vakantiepark in het Limburgse Weert is veelzijdig en compleet voor je familie. Het ligt op een mooie locatie in het noorden van Limburg aan een groot meer voor recreatie. Het vakantiepark is aangelegd aan het water en lijkt op een dorp. Voor gezinnen met kinderen is het een echt paradijs. Er zijn vele steigers, bruggetjes en als je een watersportliefhebber bent dan is er genoeg te beleven. De natuur in de omgeving is prachtig en bestaat uit bossen, rivieroevers en heuvels. Je kan deze het beste ontdekken met de fiets. Steden die je makkelijk kan bereiken met de auto zijn Eindhoven, Weert en Roermond.

Faciliteiten op het vakantiepark in Weert

Het maakt niet uit of je jong of oud bent, er is genoeg te doen om jezelf te vermaken op dit vakantiepark. Als je graag zwemt, aan waterfietsen doet of jeu de boulen dan hoef je jezelf niet te vervelen. Op het moment dat je een liefhebber bent van hengelsport, graag de natuur intrekt of sport dan zijn er genoeg activiteiten uit te voeren. Er zijn vele spel en sportvoorzieningen op het vakantiepark te vinden. Tevens is er een recreatieprogramma, een supermarkt, een subtropisch zwemparadijs en een amusementshal voor als het regent. Op het gehele vakantiepark is gratis WiFi en kan je gratis parkeren. Het vakantiepark is tevens toegankelijk voor mindervaliden.

Horeca en kinderen op het vakantiepark

Als je met je gezin op vakantie gaat dan hoef je niet bang te zijn dat de kleintjes zich vervelen. Er is genoeg te doen voor kinderen van alle leeftijden zoals zwemmen in het subtropisch zwembad of een van de pierenbadjes of het recreatiemeer. Ook is er een Kids Club en trampoline. Daarnaast kan je een skelter huren, je kind laten klimmen in het indoor speelparadijs of mee laten doen aan een van de vele kinderactiviteiten die het gehele jaar door plaatsvinden. Als je honger hebt dan zijn er meerdere horecagelegenheden op het vakantiepark zoals een pizzeria, buffetrestaurant en een snackbar. Ook is er een bar en een terras om ontspannen een drankje te doen.

De omgeving van Weerterbergen Roompot

In de omgeving van dit vakantiepark is meer dan genoeg te doen en je hoeft jezelf niet te vervelen. Je vindt Weert, de Peel en de Zuid-Willemsvaart dichtbij terug. Daarnaast zijn er vele bezienswaardigheden zoals mooie oude gebouwen en een prachtige natuur met bos, water en groene heuvels terug te vinden in de omgeving.